Produkty pro ail malaga (6)

Beaujolais Vesnice

Beaujolais Vesnice

Tradiční beaujolais metoda: Poloviční karbonická macerace. Víno zraje v nerezových tancích, aby si zachovalo veškerou křupavost typického ovoce Beaujolais. POZNÁMKY K DEGUSTACI Intenzivní a hluboká rubínová barva s lesklými odlesky. Výrazné, nos nabízí kořeněné, opražené a vanilkové aroma, stejně jako ovocné tóny ostružin a višní. V ústech je útok plný harmonie, kulatý a lahodný. Patro odhaluje opražené a vanilkové chutě, smíchané s drobným černým ovocem. POUŽITÍ JÍDLA A VÍNA Podávejte při teplotě kolem 15 °C k pečenému králíku, grilovanému steak nebo černému pudinku s opečenými jablky. Skvěle se také hodí k sýrům jako Délice de Bourgogne nebo Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Odrůda: Gamay Noir Vinice: granitové půdy – kontinentální klima
Cadillac-Côtes De Bordeaux Château Naujan Lapeyrere (Bílé 2001) - BORDEAUX

Cadillac-Côtes De Bordeaux Château Naujan Lapeyrere (Bílé 2001) - BORDEAUX

Oko krásná prezentace se zlatým nádechem, lesklá jak má být Nos gold, s velkým aromatickým bohatstvím na vůních z kandovaného kdoule a pomerančové kůry, doplněné tóny královské želé, pražených mandlí a vanilky, které se odhalují při provzdušnění Ústa široký a krémový útok; marshmallow, akáciový med, žlutá broskev v sirupu, meruňka, perníček a vanilka Doporučení k jídlu víno cannelloni s jehněčím, bisoní dušené maso, hamburger, hovězí ocas na rajčatech, quiche s krvavým pudinkem a jablky, steak s hranolkami Vinifikace Techniky vinifikace v Domaine kombinují nejmodernější procesy a respekt k určité tradici Bordeaux. Fermentace probíhá v termoregulačních nerezových tancích Balení: Karton 6 lahví po 50cl Domaine: Les Grands Châteaux de France Appellation: Cadillac-Côtes de Bordeaux Ročník: 2001 Odrůda: Sémillon Pěstování: Řízené Label: Appellation d'Origine Contrôlée Reference: Zlatá medaile
Cadillac-Côtes De Bordeaux Château Naujan Lapeyrere (Bílé 2002) - BORDEAUX

Cadillac-Côtes De Bordeaux Château Naujan Lapeyrere (Bílé 2002) - BORDEAUX

Nez doré, s velkým aromatickým bohatstvím na vůně zavařeného kdoule a pomerančové kůry, doplněné o tóny včelího pylu, pražené mandle a vanilku, které se odhalují při aeraci. Bouche útok široký a krémový; marshmallow, akáciový med, žlutá broskev v sirupu, meruňka, perník a vanilka. Accord metvin cannelloni s jehněčím masem, bisoní dušené maso, hamburger, hovězí ocas na rajčatech, quiche s krvavnicí a jablky, steak s hranolkami. Vinification Techniky vinifikace v Domaine kombinují nejmodernější procesy s respektem k určité tradici Bordeaux. Fermentace probíhá v termoregulačních nerezových tancích. Conditionnement: Karton 6 lahví po 50cl. Œil: krásná prezentace s jasně zlatým odstínem. Domaine: Les Grands Châteaux de France. Appellation: Cadillac-Côtes de Bordeaux. Millésime: 2002. Cépage: Sémillon. Culture: Řízená. Label: Appellation d'Origine Contrôlée. Références: Zlatá medaile.
Montagne Saint-Émilion Château Rocher Corbin - Château Rocher Corbin - BORDEAUX

Montagne Saint-Émilion Château Rocher Corbin - Château Rocher Corbin - BORDEAUX

Historická usedlost Ch. Corbin (Saint-Émilion Grand Cru) byla v roce 1880 zakoupena Charlesem Durandem. V roce 1986 se zde usadil Philippe, jeho pravnuk, který obhospodařuje 9,5 ha na západním svahu Tertre de Calon, v srdci apelace Montagne-Saint-Émilion. Omezil použití mědi a síry. Pod intenzivní rubínovou barvou s jasnějšími odlesky se bez obalu odhalují vůně borůvek a malin, podtržené elegantním dřevitým nádechem s tóny kávy. "Má to třídu," píše degustátor, okouzlený jeho jemnou a sametovou strukturou, dlouho aromatickou. Domaine: Château Rocher Corbin Appellation: Montagne Saint-Émilion Millésime: 2015 Kultura: Biologická Cépage: Cabernet Franc Merlot Label: Appellation d'Origine Contrôlée Reference: Zlatá medaile
Mâcon-villages Chardonnay

Mâcon-villages Chardonnay

Zlatě žlutá barva, čirá. Citrusové, květinové a bílé ovocné tóny s náznaky mandlí. Gourmand a vytesaný, patro je osvěžující s elegantním závěrem.
Mâcon Azé

Mâcon Azé

Lesklá zlatá barva se zelenými odlesky. Čerstvé, intenzivní s tóny peckovin (broskev, meruňka) a sušeného ovoce (mandle, lískový ořech). Tonizující, dužnina je vinná, subtilní, dobře vyvážená přirozenou svěžestí.